Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interludium




Blå morgonsol
Skimmer i leran

Det växer lavar på bänken
Här vilar resenärer


Den dova musiken
Samsas med tystnaden

De spelar tillsammans
För lyssnarna





Fri vers av DavidM VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-15 21:03



Bookmark and Share


  Classico VIP
Så fin!
2023-09-20

  Mow Dean
Jag tycker om det korta formatet - men många tänkbara tolkningar/läsningar.

Interludium signalerar att det handlar om en stund på den platsen, en ögonblicksbild, som sedan försvinner/förändras då resan fortsätter.
2023-09-16

    ej medlem längre
äru tolk på nåt vis?
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP