Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill




Att vara, bredvid

Humlan
Den som jämt
Får lämna företräde
För klipparens metallvingar

Bergskrabban
Med sina mjuka rundlar
Som växer ur kalkstensmarken
Mellan flagnande skor och gummidäck

Ådringen
På spjälsängens gavlar
Den som drömmaren nästan noterar
På vägen ut ur sovrummet

Cumulusmolnets
Seglande snöbergsmassiv
Det som driver i vinden
Bortom tankar och hus





Fri vers av DavidM VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-01 22:15



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Fint med ett sådant massivt moln som seglar bortom tankarna.
2023-10-10

  Stanley Rydell
Vacker bildhantering, hyllning till det lilla. Gillar sista strofens cumulusmoln i vinden bortom tankar och hus.
2023-10-05

  Kungskobran VIP
Fina liknelser
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP