Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Ingen ska stå ensam

Jag vet du bär på styrkan

För din låga lyser ännu

Jag vet hur stark du är

Hur högt du håller huvudet

Jag ser hur hårt du kämpar

Fastän orken nästan tagit slut 

Jag ser den smärta som du bär

Fast du den försöker dölja

 

Det lyser sorg i dina ögon 

Fast inga tårar syns på din kind

Du vill visa att du orkar

Fastän du kämpar allt du kan

Du skrattar och du skojar 

Men jag ser att dina ögon inte ler

Du vill vara den som är starkast

Men ingen det av dig begär

 

För jag har också varit den som kämpat

Den som aldrig vågade va svag

Nu vill jag finnas här för dig

För du kämpar inte ensam

Jag ser sorgen som du inom bär

Och skulle dina tårar falla

Så lovar jag att hos dig stanna

Tills de har fallit klart




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-05-17 06:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att finnas nära, hjälpa och trösta den som har det tungt och svårt.
2024-05-17

  ULJO
Så fint
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP