Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "HOW DO YOU SLEEP?" - JOHN LENNON


SOVER DU GOTT I NATT?

Du kunde fnatta runt på

Kattegatt

Och prata strunt i tusen

och en natt

Du gillar Berghagen och 

Hedenbratt

Men många tror du spelar

dem ett spratt

 

Sover du gott i natt?

 

Folk är på stan i kväll

och rullar hatt

Men vad är det de söker

att få fatt?

Valde du myten

om ett slocknat liv?

Den vidmakthölls för den var

lukrativ

 

Sover du gott i natt?

 

Så låt mig presentera Billy Shears

Fastän han bleknar bredvid

"Golden Years"

Ett monster skapades till 

er freak show

Det ödelägger hela

Tokyo

 

Sover du gott i natt?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/5 2024

 

Musik: John Lennon




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-05-15 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP