Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Stafettpinnen

De dyrbara dagarna som går
sparas i medvetandet som minnen.

Ångesten griper tag när jag förstår,
att jag följer den väg som förfäder stakat ut.

Jag har tagit över stafettpinnen.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP