Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min son son ringde

var nere i småland.
bredvid min son roines grav.
han blev inte ens 23 år-
min son son kör långtradare.
kör ut med masa saker-
.träffade några som kände min son roine.
.min son son blev jätte glad-
jag orkade inte prata så länge.
samma min 3 dje son ringde i går-
halv svarade kunde inte prata inte andas.
satte mig vid fläkten så han fick prata.
måste ha in kalluft för att kunna andas.
hon ovan för skiter i om j
har haft 4 anfal sen klockan 7.
sitter o kramar golv fläkte.
o ber till gud o ärke änglarna för att kunna andas.
vill inte känna hennes hat här nere bor jag med min son o djur.
vet inte hur det här slutar av birgitta16 5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP