Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I parallella spår


Vid sidan
om dig själv

I parallella
spår

tiden bara går

Ömsom som
en fiende
och ömsom
som en vän

Båda utan
någon
aning om

vad som ska
hända sen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 13:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Aldrig mötas de två
paralelliteten är bara så
men kanske de blir en asymtot
när oändligheten äntligen nås

2024-05-17

  Larz Gustafsson VIP
"Parallell Lines", som en platta med Blondie heter.
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP