Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 28

 

Ung och vacker förr

äldre och sliten nu men

huvudet på skaft  

dock aldrig för gammal för

att älska ännu en gång

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP