Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna lite snabbt i morse när jag lyssnade på fåglarna från takfönstret i sovrummet


När sångerna trängs i nuets ljudutrymme

De melankoliska fåglarna

Jag känner inte riktigt till arterna

Men jag hör er hela tiden


Hur ni konkurrerar om sängkläderna

Bråket om maten

Men öppet berättar ni för era vänner
de i andra laget, att det finns alltid mer

Som om det vore en självklarhet


När sångerna trängs i nuets ljudutrymme...






Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-17 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP