Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Kärleken brister*


En värld som
behöver måla om väggarna
för oss allihopa och
nätterna som sitter och drar ner
ett stjärnfall utan stjärnor
Och ungdomar som behöver
duga för att känna sig hela
kärleken brister och det är
inte villkorslöst längre
Duga är inte heller att vara här
Och klaga över allt vi inte har
Himlen vill att vi enas här

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-17 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP