Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Innanför bommarna

Innanför bommarna
kan jag andas ren, klar och frisk luft.
Jag känner livsandarna vakna
i den välkända atmosfären,
när jag tar klivet in.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-17 10:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hemreviret sitter hårt
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP