Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ringa begynnelse ger avtryck



En ringa tanke
kan bli ett frö
som spirar till stordåd
för att förbättra världen

En tanke
kan vara att ringa en vän som inte mår bra

Båda är stordåd;
båda förändrar världen





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-17 10:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Nickar instämmande.
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP