Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidlöst rum


Bereder plats
för dem alla
i tidlöst rum

Lärkans drill
och
svalors sång

Och efter
nattens vaka
strax innan
gryningen

Ska koltrastens
utsträckta toner
nog höras igen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-17 11:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du inspirerar mig med din fina dikt

De sjunger som vackrast när det skymmer
När natten faller på med
vintergatans brus
breder lugnet ut sig
över skog och sjö
För att åter vakna upp
till ännu en dag
fylld av ljud och välbehag
2024-05-18

  La Magnólia VIP
Vackert om glädjen över att höra fåglars sång.
2024-05-17

  Larz Gustafsson VIP
"Det följer en gryning på mörkaste natt", som vi sjunger i en sång.
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP