Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild tagen av Cecilia Lindqvist


På spåret

Schemalagd in i minsta detalj,
i en enkelspårig och parallell värld,
som enbart handlar om dig.

Ibland växlar du till ett sidospår,
gör en avstickare från riktningen,
i avsikt att söka spänning i ditt liv.

Men så köper du en enkelbiljett
och resan går vidare mot nya mål.
Vart är du på väg?




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-10 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP