Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du där igen ?



Är du där igen ?
Objuden vän
Vad vill du ha denna gången ?
förkrossa mitt hjärta en gång till ?
visste du att det gör ont ?
Det gör oerhört ont fortfarande
ser du vem som är där igen?

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-10 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP