Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED NEDÄRVD DNA

Det är meningslöst att försöka få dem som
i sin DNA redan från början har en nerärvd
känsla och erfarenhet av att vara oönskade,
förföljda och särbehandlade känna samvets-
betänkligheter för någonting som helst där
istället sociologi och egenheter utvecklat
särskilda färdigheter i sin genererande över-
levnadsinstinkt intelligent anpassade efter
kulturella,religiösa och politiska omständig-
heter.

En sådan medvetenhet medför en ignorer-
ande attityd med ett dåligt samvete som
matats genom onda gärningars nödlösning
och löften om bättre tider under tiden ett
militärt försvar byggts upp av detta rotlöst
hemlösa folk vilka ser hela jorden som sitt
hem vilket det även är för övriga etniciteter.




-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-10 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP