Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Makt-överskridande planerings-samtal"




En Okto-Mogul sittande
högst upp i sin skyskrape
Glas-modul

Vid ett skinande polerat
mahogny skrivbord med
Laptop och smart-phones
vid sidan om

Kikade ut mot trafiken
där nedanför

Funderade på att ringa
till sin vän i Sverige den
f.d pensionerade General
-direktören men ännu
Styrelse-ordföranden
"Still going strong"
i några olika bolag

Med att briefa smarta
idéer med honom.

För att få människor
dansa efter deras pipa

Och sedan gå "all in"
i marknadens ledband

Som om inga andra
alternativ någonsin
fanns till hands att
tillgå.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 16:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att skapa artificiella behov
och se till att kunden aldrig får nog
det ger de stora pengarna
hurra för de förblindade kunderna

2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP