Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ENAD PLANET MED ETT ENDA LAND

Det finns ingen anledning för någon
enda leva i en värld som inte vill dem
väl och som de inte känner igen sig i.
därför finns det flera anledningar att
skapa en planet med alla länder enade
till ett enda land,oberoende av politik
och religion som ersatts av den natur-
liga rikedom som tillhör alla,
där harmonin balanseras efter natur-
ligt behov och ingen kräver överflöd,
när den naturliga process av kretslopp
producerar efter konsumtion där allt
är gratis.

Pengar och materiell status bör avvecklas
tillsammans med industrierna till tekno-
logins skrothög.

Skolor och universitet har inget att lära
naturen så tillbaka till naturens sköte
och moder jords hjärta.

Alla bor gratis och ingen skatt behövs
längre efter det civiliserade samhällets
avveckling.

Livet börjar när man kan lägga sig ned
och drömma för ingen behöv jobba,
det gör naturen så bra utan mänsklig
inblandning.

Att världsledande politiker inte förstår
detta är svårt att förstå,
att bara släppa allt och bli naturlig.


-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-12 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP