Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISRAELS STAND UP COMEDIAN IN UNITED NATIONS

Hahaha......man får sig ett gott skratt ändå
när Israels talesman i United nations upp-
träder likt en "Stand-up comedian" och
anklagar Un för att vara nazister och Hamas-
anhängare samt anklagar hela världen vara
antisemiter som vill utrota judarna där han
blottar sig med en gul Davidstjärna på vänstra
kavajslaget precis som om han vore en förint-
elseöverlevare,och så här har han hållit på
utan att någon utom kinas talesman tillrätta-
visade honom en gång vilket tydligen är glömt.

Gilad Erdan 1970-borde söka sig till Holly-
wood som pajas istället för att skämma ut
både Un och Israel samt söka terapi för sina
vanföreställningars paranoida och myto-
maniska hybris.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-13 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP