Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMAREN MED FRÖKEN BEHR

Sommaren med fröken Behr

den finns garanterat inte mer

Den var säkert grön, säkert blå

men den fanns nog inte ens då

 

Vi dväljdes i skilda kvarter

från Karlholmsbruk och till Alger

Jag ville profilera mig - igen!

men jag förblev dock perifer

 

Sommaren med fröken Behr

var som ett ostämt klaver

Ty ingen harmoni kan vila uti

ett tryne med allt för mjuka manér

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-05-13 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP