Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redan långt före skillsmässan tog jag barnen och flydde huset och alla dess minnen, ingen skulle någonsin få chansen att bära hand på dem igen och säkra skulle de kunna vistas i mitt föräldrahem djupt inne i Dalarnas skogar...


Efter flykten från kärlekens smältdegel






jag skall bära
frihetens fackla
under västen

samtidigt hoppas
slippa bränna mig
på den

såsom jag bränt mig
på kärlekens starkt
frätande tentakler

ord av lögn och illa utförda
parodiska nummer
i trapetsen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-09 00:04



Bookmark and Share


  peter markurth
hmmm
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP