Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvarning - Stormvarning

När känslan tonas ner
När tanken inte längre är total
När det blåser kalla vindar i mitt hjärta
Försöker jag ta till de knep jag kan
För att inte falla igen
Skrapa mig i gruset
Blöda
Gråta
Lida
Med lidandet kommer ångesten
Den som vrider sig som en orm i min mage
Trodde kanske på något
Som visade sig vara fatalt
Totalt okontrollerbart
Situationer omkring mig
Tankar som bara faller
Som furor under storm
Stormvarning
Stormvarning
Borde stanna inne
Men ger mig ut ändå
Och låter mig svepas med
Svepas ut
Svävar sedan ovanför mig själv
Som anden över den döde
Skrämmande
Att se sig själv från ovan
Och inte tycka om vad man ser




Fri vers av M_Franke
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-10 21:40



Bookmark and Share


  peter markurth
starkt förmedlat
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke