Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstaren..

 

Det var då det...

när jag höll i din hand när 

vi gick över gatan.

 

nu... vill du klara dig själv

du är ju stor nu

men vet att jag alltid finns

till hands om det skulle behövas

någon gång

 

tröstaren är den man minns

med den sortens värme

man önskar sig som mest

 

när det svider och minnena

är som mest påträngande

finns den som tröstar där

tryggheten bakom hörnet

famnen att gömma sig i.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av ~Leonardo~
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-23 12:55



Bookmark and Share


  Jojo
mmm vackert!

en härlig liten text i din presentation på din sida också!
2009-10-23

  noname_realmind
Varmt och vackert!
2009-10-23

    leelee
Härligt tryggt att veta! :-)
2009-10-23

  sulimaa
Underbar vetskap ...tryggheten finns kvar ...så fin text!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~