Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är välkommen som Du är

Kasta Dig
i Jesu armar!

Du behöver inte
tvätta Dig, kamma Dig
eller byta om: snygga upp Dig

Du får vara trött och misslyckad
pigg och lyckad, eller totalt
uppgiven

Du kan vara glad eller ledsen
trosviss eller djupt besviken
på Dig själv och andra

Kasta Dig i Jesu armar:
dit är Du alltid välkommen
som Du är.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-13 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld