Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Tjäna varandra med de gåvor som var och en fått, som goda förvaltare av Guds mångfaldiga nåd"


Bli aldrig någon människas träl

men väl de mångas

fria tjänare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld