Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reser m.a.o. norrut med datorbrist, så det blir långt mellan raderna..


Dan Andersson reste

dit "där sura äpplen glöda"

själv reser jag dit

där barnafötter

ännu ljuda

åtminstone

i mina öron..


över stigar

stenar

ängar

fält

och på många

andra ställen


och där Luleälven

ännu rinner

trotsigt

bred

och stolt!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-13 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld