Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kristne och Hallelujavägen

Ibland föreställer vi oss

som kristna:


om vi inte fått komma

till Hallelujavägen:

där allting är bra.


är det något

fel med

oss:



Men vi är inte

i första hand

kallade att

flytta till

den


utan att skapa

den, där vi

bor.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-14 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld