Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Hur kan du vara redo
när förutsättningar är nya
varje minut av ditt liv.

hur vet jag
vad
som drabbar mig minuterna innan?




Fri vers av kärleks ängel
Läst 492 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-14 15:43



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
En gåta som är svår att svara på. Det handlar väl om att våga. Tillit. Bra!
2010-01-16

  oMareld
som sagt...
Man måste vara beredd hela tiden, dock får man tro och hoppas samtidigt!
2009-12-12

  Ove Aronsson
Nej inte kan vi vara redo
inte kan vi ha ögon i nacken
men med tiden lär vi oss att
behandla oförutsedda händelser
det finns ju även positiva händelser
2009-11-25

  Suzy med punkterna
Man kan inte veta men man kan tro och hoppas
2009-10-15

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet; förmedlar just känslor av osäkerhet och tvivel...mellan raderna skymtar förhoppningar...ja !
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel