Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spottar

Jag är gjord av bomull
Mjuk att trampa på
Era fördomar
Dom spottar jag på

Du är gjord av sten
Hård och praktisk
Du är deras ideal
Jag spottar på dig




Fri vers av M_Franke
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke