Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte


Minuterna tickar. Hjärnan är alldeles klar fast jag borde sovit för flera timmar sedan. Söndag. Då borde vi försöka ses. Ja. Ångande kaffe och frostiga träd. Kläderna är viktiga. Du har inte sagt det. Jag har sett det. Färg. Ben. Sofistikerad. Snygg. Kvinna. Pirrar som sjutton. Dina ord når hela vägen igenom alla mina lager. Jag skrattar fast ingen hör. Och nu kan jag inte sova.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria