Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Höstmörkret faller och jag är lycklig.
Tänder små ljus och ser lågornas
siluetter mot fönstrets mörka bakgrund.

Nu kan jag bara vara.
Utan krav på mig själv.
Hösten är min tid för reflexion.




Fri vers av Piann VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-15 20:18



Bookmark and Share


    sajo
Precis så. Hösten innehåller inte så många måsten en skön tid reflexioner. Bra skrivet.
2009-12-07

    Maria Malm
Hösten har sina ljusa sidor.
2009-11-17

  Michaela Dutius
sant att hösten ger rikare tillfällen till reflektion än vår och sommar när man är urstressad för att ta vara på stunderna.
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP