Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

Lagade mat hos min morbror, frysdörren är full av kylskåpspoesi. så jag pysslade ihop några ord.




På Kylskåpet

Lycklig illusion och

omdöme är lätt

grubblar på sanning

god och glömsk

i stress

lysande ljus

men jag älskar .com




Fri vers av Lindsy
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 16:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara ett kylskåp i dessadagar är ett vinnande koncept
tänk på alla frysvaror som får plats där
sedan kan det vara bra att vänta in den fryst poesin som väntas in i delar av en då
2009-10-16

  peter markurth
bra
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy