Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ni goa poeter...

... som är så välkomna vid era besök och samtidigt så oerhört generösa med era kommentarer!

Nu kommer jag att fira hundraårsjubileum med min ljuvliga fru Elaine på en liten sandrevel i Mexikanska Golfen och vem vet hur svårt eller enkelt det är  att nå internet från denna utpost?!

Den lilla tös som delat mitt liv sedan hon var 17 år fyller 60 den 24 oktober, samma år som vi varit gifta i 40 år vilket ger grund för ett sex veckor långt jubileum bland alligatorer, tvättbjörnar, svartbjörnar, bobcats och havsuttrar för att bara nämna några arter som vi hoppas se utanför vårt sovrumsfönster.

Jag skall göra allt jag kan för att upprätthålla kontakten.

Skulle mina försök misslyckas så vill jag ni skall veta att jag är tillbaka i Sverige den 29 november och att namnsdagslimerickarna då kommer att flöda fritt, igen.

 

En tjusig höst önskar

Carl-Erik 




Övriga genrer av © anakreon VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-16 20:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å ha det så underbart som ni bara kan!!
2009-10-31

  limerick
Tack för dessa besked. Önskar dig och din kära Elaine en underbar resa.
2009-10-20

  Carl O Andersson
Jag önskar Er båda den allra skönaste, bästa, avkopplande resa, och skall ICKE glömma höja mitt glas för Er den 24:e. Allt Gott till Er mina Vänner
Det är kärleken som sätter solen och de andra stjärnorna i rörelse. Dante Alighieri
2009-10-17

  Gunnel André VIP
Ni åker lagom till att naturen säger "adjö på ett tag" och kommer hem lagom till första adventsljuset som förebådar nya vårar. Allt gott på resan!
2009-10-17

  Myself
njut och ha det gott!
2009-10-16

  thyra
Ha en ljuvlig tid tillsammans och jag väntar på dina limerickar :)
2009-10-16

    Bodil Sandberg
Allt det bästa önskar jag er på resan
och du hälsa frugan ett varmt grattis!!!
2009-10-16

  Njord
Ha en bra tid med din kära!
2009-10-16

  walborg
Önskar Er båda den mest minnesvärda tiden i Ert långa härliga äktenskap!!! Och välkommen tillabaka - vi förväntar oss en reseberättelse!!!!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP