Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

 




Dröm inget

Ungefär

som att spela

något vackert

på en

gitarr

med ostämda strängar

 

Tragedier, komedier- Symfonier

 

och stiften i min penna gick av

svimmelsvammel

mitt i natten

drömmar som väcker

frasirritation

"dröm sött" är hittepå

och jag tänker stifta

"sov gott, dröm inget"




Fri vers av Lindsy
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-17 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy