Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam, så ensam

Du förstår inte smärtans kraft.
Du förstår inte hur splittrad mitt hjärta är.
Inte heller inser du hur djupa sår du lämnat efter dig.
Värmen har övergivit mig.
Jag är

frusen,

ensam,

vilse


Jag suktar efter dig.




Fri vers av wildrose
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-18 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose