Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taggtråd

taggtråd

runt sköra handleder

markerar djupt

sårbarheten

smärtfriheten

och symboliken

tillåts plåga fritt

trasar sönder

köttet jag äger

och själen

som skriker ut

det jag inte kan sätta ord på

känslan

 




Fri vers (Fri form) av Hélène
Läst 499 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-19 23:17



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
fängslade känslor...
slitsamma tankar som vill åt spridda håll..
effektfullt
2010-10-25

  blaite
Tung tyngre tyngst typ. bra bra gjort
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn