Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska är att längta och jag längtar varje sekund (t.o.m. när du skiter)



jag vill bara vara nära dig
varje hårstrå på min kropp längtar konstant efter din beröring
jag saknar dig till och med
när du låser in dig på toaletten för att skita
då är du borta för länge
(minst en kvart)
det är mer än vad jag klarar av
varje sekund är dyrbar
helst skulle jag vilja sitta nedanför dig på badrumsmattan
luta mig tillbaka mot dörren
och hålla din hand hårt
när du klämmer ut korvar i klosetten
blända dig med ett leende när plumset ekar mellan kaklet
stryka bort en svettpärla från din panna
viska ömma ord i ditt öra
(kanske spruta parfym i luften eller ännu bättre; tända ett doftljus för att maskera stanken)

kärlek är inte bara rosor
kärlek kan även vara nerdragna trosor
och kalsonger
bleka lår på en toalettsits
kärlek kan vara
mjuk
hård
porlande
trög

och en smula bisarr när den irrar runt i tanken




Fri vers av Trolltoffsa
Läst 619 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-19 23:40



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
haha-gränslös kärlek.
2009-10-31

  Christine Sabel
kärleken är inte bara rosor, kan även vara neddragna trosor, underbar formulering....
2009-10-25

    Tea Alex
Hahaha det är inte utan att jag vill erkänna att jag känner igen mig, inte så att jag har tänkt tanken på att följa med min pojkvän in på toa utan för att jag känner igen tanken så precist att man vill vara i närheten av honom jämt. Ibland när han har åkt iväg har jag grinat av saknad, fast jag vet att vi ska ses samma kväll igen. Knäppt, men sådan är kärleken - ologisk och längtande.
2009-10-25

    ej medlem längre
skrattar högt
så kul text - tycker OM!
2009-10-25

    Herr Ångest
Ha ha, det här var den mest bisarra, kärleksfulla, konstiga, varma, roliga och underbara dikt jag läst på länge. Jag vet inte ens om jag någonsin läst något liknande förut..

Till och med skiten älskar du.. vilken kärleksförklaring är inte detta!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa