Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag var det dimmigt...


Dis

Dimman binder
och knappnålar
mister sina ljud
bäddad, inbäddad
moder

löven rinner av
och jag längtar ljus
fåren betar ännu
en ångande mark
av spöken




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-20 11:06



Bookmark and Share


  wayward - taiga
exakt bett i den tovan. det här lågtrycket sträcker sig med hög sannolikhet från dijons fårhagar längs yttre perifirikeln till upplänsndsk enhed, minst en halv vecka till. läge för att bära in gummistövlarna från uthusets förstubro.
2009-11-03

    Bodil Sandberg
Än en gång bjuder du en dikt som tar andan ur mig..varm applåd och tack för ett fantastiskt bokmärke!!
2009-10-21

  Havsbris
Du skriver så vackert
som en målning med
ord...

vackra metaforer
och bilder, mystika
och smidiga verser,

älskar dem!
BRAVO!
2009-10-20

    Maria Malm
Dimman döljer inte denna fina höstdikt.
2009-10-20

  ULJO
Fin naturskildring som är ett av dina signum.
2009-10-20

  Myself
en fin beskrivning av hur ett landskap i dis både känns och ser ut.fint.
2009-10-20

  walborg
Flera mättade symboler får plats i denna fina dikt! Tack!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö