Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;)




Mums

 

i vilsamt möte jag åtrår dig

i stilla stunder jag älskar dig

i berusande hetta jag binder dig

i maktens kraft jag tar dig

i hunger jag äter upp dig

mums

 

Eppie-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-02 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du får möjligheten att bli uppäten att kännas som ett skönt och eftertraktat slut på livet.
2009-11-03

  erkki
...och barnbarn kallas "Livets efterrätt"! Kanske inte så bokstavligt. Kul diktat!
2009-11-02

  Cugel
Uff, en farlig kvinna den här epione.
Tnker på låten "She is a Man Eater".....
2009-11-02

  lycksele
bara ett enda ord kan förändra
'mums' .... det tillför humor och distans
Skickligt!
2009-11-02

  ~Leonardo~
Låter som ett mycket hungrigt kärleksmonster ju...roligt *ler åt detta*
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP