Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20/10: Namnsdagslimerick till Sibylla

 

Jag mötte en gammal Sibylla

och bad henne vänligt förgylla

mitt liv på en gång

med vin, kvinnor och sång.

Det ville hon dock ej uppfylla.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-22 17:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ah, så nedrigt av den Sibyllan! Lite kunde hon väl ha bidragit med!
2009-10-23

  ULJO
Limericksmeden har gjort det igen, toppen
2009-10-23

  walborg
Det var snålt och fult tycker jag av den där sibyllan!
2009-10-22

    Bodil Sandberg
Hon var inget att ha den sibyllan
hon borde lägga kulan hyllan***
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP