Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hand börjar tala

       

En hand börjar tala
en tonsättares hand
den letar efter ljusknappen
uppför en snäv svängig trappa av musik


   *
Ammans mjuka pata pata
         hänger tungt näringsrik ner i morgonmörkret
drar till sig alla trogna fans med kraft
                           musikens gula häxmjölk


   *
Blås   horn   lång morgon
                           ett långt horns morgonvind
enkla toner av luft under vingarna


   *
Jag klär mig i egen musik        /        klär i egen musik

         pannan en värmande högtalare som musiken strömmar ur    

                  en vänligt berörande bas

 

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1281 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-24 04:16



Bookmark and Share


  objekt3
fint. och titeln passar fint in.
en röst. en röst!
2009-11-07

  oMareld
Underbart!
2009-10-30

    Melona
tack för fina musikaliska vykort
till eftertorkningen av kvällsduschen

du skriver förunderlig musik
som att du komponerar
toner på orden, raderna

tycker om detta, mycket!
2009-10-24

    resilient
som att tralla sig fram och hitta sitt eget språk. Snyggt!
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP