Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om fenomenet Ångest


Där du är – är även jag


Det folk inte förstår
är att när jag kommer till dom
har de redan kommit till mig

folk förstår inte
att jag inte uppstår
utan redan finns där

folk borde förstå
att de inte kan hata mig
utan att hata sig själva

önskar folk kunde förstå
att jag finns till enbart
för att de också gör det




Fri vers (Fri form) av Herr Ångest
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-24 14:26



Bookmark and Share


  *Camilla*
Så sann.
Jag tror folk förstår, men de vill inte förstå
De ser men blundar ändå

Och ingenting skulle egentligen blivit som det blivit
om vi inte gjort det som det är.

slutet är så informativt och klart!
-Camilla
2009-10-30

  T.R Ekman
En bra text.med ett tydligt innehåll...kan det bli mycket bätre
2009-10-24

  Lindsy
haha. skitbra!
så sant med. gillar skarpt
2009-10-24

  peter markurth
gillar den
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest