Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan till Gräso


Vinterrevor

Jag vet inget
om Grepens
vinterrevor
och människorna
som valt att vara
hennes vindar

de är som
skymningsljus
av ovisshet
ändå står ekan där
och leder mig
när det blåser




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 274 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-26 20:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar titel och en underbar text
2009-10-31

    ej medlem längre
Fint skrivet, ja Gräsö är vackert...
2009-10-28

  Zara VIP
Schnöggt!:))
2009-10-28

  anits VIP
Mycket vackert, berör
2009-10-26

  Kristina Wallbing
Mycket fint Fredrik! Särskilt sista strofen.
2009-10-26

  Roula O
underbart vacker poesi!
2009-10-26

  Junitvillingen
De tre sista raderna lyfter denna välformulerade text till ett klart MVG:-))
2009-10-26

  Maria Zena Viklund
vacker naturlyrik som alltid när du skriver, tycker mycket om!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö