Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blå verandan

Jag längtar till
den blå verandan

Där ska jag sitta
på kvällen
i den röda stolen
med en bok i handen

höja blicken
se ut över
de skummande
vita vågorna

tassa barfota
ut i gräset
känna kylan
mot huden

gå tillbaka
till verandan
öppna min bok
och stänga den igen

omsluten av
den grå skymningen




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-29 17:23



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Jag längtar också....................
Tack för din härliga påminnelse om sommaren som var.
2014-10-15

  Monika A Mirsch VIP
blå är verandan, boken och skymningen - den blåa längtan - vackert
2010-04-06

  anits VIP
Tycker om den här, målande skriver du, så jag följer med
ser allt som händer
2009-10-29

  En strimma av guld
Härligt längtan till en skön och avslappnad tillvaro. Att få njuta av naturen är så nära lyckan vi söker.
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP