Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En minnesdikt


Allhelgona

Se varje ljus
som larmar
där träden
ber med sina löv

hör händerna
där lågan ligger leende
vid stenen
som motar minnens död




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-30 19:22



Bookmark and Share


  Anna*
Skrivartekniskt stilfullt
Samtidigt stark och sorglig
2009-11-02

  Junitvillingen
Så fin text så här i Allhelgona-tid. Du är sannerligen en mästar-poet du Fredrik:-))
2009-10-31

  Maria T
En vacker dikt att minnas våra kära
som lämnat vår jordiska gemneskap
2009-10-31

  Michaela Dutius
En dikt som berör - med vemod och aningen av sorg
2009-10-31

  anits VIP
Vackert
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö