Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädersång

 

 de vita korparnas klingande flykt

om himmel som jord

förryckt




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 657 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2009-11-02 17:45



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mäktigt svårslaget
ligger på knä inför
luftandar och fjäderfä
2009-12-28

  dead_prez
enastående, som du brukar säga.
2009-11-08

    Bodil Sandberg
Mäktig poesi!!enormt snyggt Carola!!
2009-11-05

  Jean-Michel Orblin
absurt konkret
2009-11-05

  Moniqa
jaaa..korpar ska vara vita!! det serjag nu framför mig
2009-11-04

    Jnåt
absurt vackert.
2009-11-04

  Ulf Lagerholm
vita korpar!!
2009-11-03

  Catharina Edin VIP
Vita korpar - en fin bild, som borde intressera all världens ornitologer - eller är den kanske albino? Har den röda ögon?
2009-11-03

  ULJO
Underbart är kort, fantastiskt. Bokmärkt givetvis.
2009-11-03

  Caprice! VIP
Och Grattis till mest bokmärkt så här i början på veckan!
Välförtjänt, indeed!
2009-11-02

  Caprice! VIP
Har du varit ute och målat om fåglar nu igen? ;-)
Nä, skojar bara. Du känner väl mig.

Den är helt underbar! Kommer nog att trivas med de andra minimalismerna. Nu har jag lagt in ett tjusigt rött sidenfoder också att vila skönt på. ;-)
2009-11-02

  Eva Langrath VIP
magi ända hit känns vingslagen av dina ord
2009-11-02

  Miss Mod
Applåderar, högt.
2009-11-02

  Monika A Mirsch VIP
det var enkla ord med djupa lod - oförglömliga!
2009-11-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bara helt underbart Carola.
2009-11-02

  etthjärtaäralltidrött
Underbart, så enkla rader magi.
2009-11-02

  Måna N. Berger
Jag älskar den här! Kärlek från första ögonkastet! :)
2009-11-02

  Måna N. Berger
Bokmärkt, absolut!
2009-11-02

  Måna N. Berger
Deras flykt väcker svindlande genklang inom mig! Du är helt suverän!
2009-11-02

  Nina Ahlzén
"vita korpar"-aj lajk!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren