Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?




Jag glömmer inte den dagen

 

 

jag glömmer inte den dagen

då du för första gången log i mina nackhår

hur du pojkaktigt vaggade på din stol

 

jag glömmer inte den dagen

då livet inte mättes i år

då jag andades in hela dig i dofter av viol

 

Jag glömde den dagen då du berättade om din boja kring ditt bröst

då luften blev till taggtrådar i min hals

du sa att du var redan på väg mot en kylig höst

nu dansar jag den ensamma kvinnans vals

 

Epione-09

 




Bunden vers (Rim) av Epione VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-02 11:29



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket vackert
mvh Anna-Karin
2009-11-02

    ej medlem längre
"nu dansar jag den ensamma kvinnans vals"
vemodigt vackert
2009-11-02

  etthjärtaäralltidrött
Så vemodigt vackert!
2009-11-02

  Ilona _L
Kunde det kanske blivit... kärlek alltså!
Ger mig alldeles egna bilder! Fint Eppie!
2009-11-02

  ~Leonardo~
Känner att den för mig andas stillsamhet och dov smärta.
Kärleken kan bli rätt vemodig, ja alltför vemodig faktiskt.
tycker om stämningen som den bär med sig.
2009-11-02

    ej medlem längre
Så vackert om kärleken.. och med smärtan som nästan alltid också ingår.
2009-11-02

  Quasimodo
Vacker i sitt uttryck för avsked och förändring, samtidigt med vemod och sorg till minnen !!
2009-11-02

  Lili Samuelsson VIP
"log i mina nackhår" vilken bild!
tänk att man kommer ihåg det som är bra, snyggt skriftat
2009-11-02

  lycksele
Bra fin relationspoesi.
Som undviker att bli menlös dussinvara av älskar-dej-så-mycket så läsaren kan spy.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP