Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Hennes början
eldbandage,

vilande
sekler viner stilla,

de krossade förnimmer tystnaden,

våren skriker




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-02 19:25



Bookmark and Share


  poetryGirl
en del kan ändras
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth