Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan är ensam

hennes bästa ensamhet

är tvåsamheten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 12:28



Bookmark and Share


  Nasrin
" Döm oss inte till ensamhet, mitt i vår gemenskap låt oss finna gemenskap i ensamhet.!"
Fin text!!!
2009-11-04

  Fokus
Inte alls säkert eller självklart.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld