Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medarbetarsamtal


Cheferna har gått kursen:
snäll polis, stygg polis.

Var inte omogen
och bli kränkt
av den negativa kritiken.

Det finns inga godkända ursäkter.
Allt du säger
kan komma att användas emot dig.

Blickarna är karga,

rentav trånga.

När du ryggar
finns inget utrymme,
utom på dina egna tår.

Tankarna blev kvar,
oklart var.
Stämbanden har klistrat fast.

Nu ska du säga din mening.





Fri vers av Åsa Pyke
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-05 19:27



Bookmark and Share


  LassO
fuck u eller? "allt kan slå tillbaka" usch så de kan gå... det är nåt riktigt galghumoristiskt med "såna" samtal
2009-11-13

  Catharina Edin VIP
Ja, inte lätt att uttala sig efter sådan behandling, hur man trycks ner, men upp igen, kära diktjag - det är ju bara människor -
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke